Sponser Sport Food Whey Isolate 94 - 850 g Doboz, Neutral (850 g)
Praktikus dobozban
22.348 Ft 24.890 Ft -10%
(26.292 Ft / kg, 27% ÁFÁ-val - Szállítási díjak)
Tulajdonságok és előnyök
- Magas BCAA-tartalommal
- Kalóriaszegény táplálkozás esetén is
- Tiszta tejsavófehérje-izolátum
Cikkszám: SE-07-105, Tartalom: 850 g, EAN: 7611174071050
Leírás
A laktózmentes Whey Isolate 94 egy tiszta fehérjepor, amely 94%-os fehérje-, valamint magas, 25%-os BCAA-tartalommal rendelkezik. A praktikus termék ideális minden aktív sportoló számára.
Alkalmazás:
Vigye be kb. 30 perccel az edzés megkezdése előtt és/vagy közvetlenül edzés után, vagy igény szerint a napi fehérjebevitel kiegészítéseként.
Elkészítés:
Keverjen el 25 g port kb. 150 ml hideg vízben, vagy 20 g port kb. 200 ml tejben.
Márka: | Sponser Sport Food |
---|---|
Adagolási forma: | Por |
Terméktípus: | Shake, Spiru-Tein és fehérje |
Tárolási útmutató: | száraz, hűvös és fénytől védett helyen tárolandó |
Az étrend-kiegészítők alkalmazása nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott táplálkozást. Gyermekek elől gondosan zárja el.
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!
Tápérték
Tápérték | / 100 g | /adag (20 g) |
---|---|---|
energia tartalom / energia | 1507 / 360 kj / kcal | 301 / 72 kj / kcal |
zsír | <0,5 g | <0,1 g |
ebből telített zsírsavak | <0,3 g | 0 g |
szénhidrát | 0,2 g | <0,1 g |
ebből cukor | 0,2 g | <0,1 g |
fehérje | 90 g | 18 g |
só | 0,3 g | 0,06 g |
Összetevők
Összetevők | / 100 g | /adag (20 g) |
---|---|---|
L-izoleucin | 500 mg | 100 mg |
magnézium | 70 mg | 14 mg |
foszfor | 180 mg | 36 mg |
kálium | 300 mg | 60 mg |
Aminosavprofil
Összetevők | / 100 g |
---|---|
hisztidin | 1,9 g |
L-izoleucin | 7,1 g |
leucin | 11,6 g |
lizin | 10,1 g |
metionin - cisztein | 4,3 g |
fenilalalin - tirozin | 6,6 g |
treonin | 8,3 g |
triptofán | 2 g |
valin | 6,2 g |
alanin | 5,5 g |
arginin | 1,9 g |
aszparaginsav | 11,5 g |
glutaminsav | 20,5 g |
glicin | 1,7 g |
prolin | 6,1 g |
Serin | 4,6 g |
Összetevők
- tejsavó protein izolátum
- napraforgó-lecitin [1]
- emulgeálószer