nu3 Fit Protein Crossies, 100 g
Ideális étkezések között
2.690 Ft
(26.900 Ft / kg, 27% ÁFÁ-val - Szállítási díjak)
Tulajdonságok és előnyök
- Ropogós csokoládé crunchies
- Alacsony cukortartalmú és vegán
- Ballasztanyagban gazdag
- Vegán
- Vegetáriánus
- Gluténmentes
- Laktózmentes
Cikkszám: nu3-22262, Tartalom: 100 g, EAN: 4260744956391
Leírás
Íme az új kedvenc snackje! A nu3 Protein Crossies tele van tápanyagokkal, és nem tartalmaz túl sok cukrot és szénhidrátot. Akár hosszú munkanapokon, akár kedvenc sorozatai nézése közben, vagy ha néha egy kis édességre vágyik. Az apró, ropogós falat mindig a tökéletes választás. Mert mindössze 0,6% cukorral, xilittel és steviával édesítve, valamint 25% növényi fehérjével extra adag fehérjét kínálnak, és felesleges kalóriákat takarítanak meg. Ballasztanyagokban is gazdagok, vegánok és gluténmentesek, és csokis ízükkel lenyűgöznek.
Márka: | nu3 |
---|---|
Táplálkozási típusok: | Vegán, Vegetáriánus, Gluténmentes, Laktózmentes |
Allergén - Mentes: | Gluténmentes, Laktózmentes |
Terméktípus: | Élelmiszer |
Terméktulajdonságok: | Aszpartám mentes, Élesztő mentes, Vegán, Vegetáriánus, Zselatin nélkül, Színezék nélkül, Tartósítószer nélkül |
Nyomokban tartalmazhat: | C - Tojás, E - Földimogyoró, G - Tej, H - Diófélék, N - Szezámmag, P - Csillagfürt |
Az étrend-kiegészítők alkalmazása nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott táplálkozást. Gyermekek elől gondosan zárja el.
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!
Összetevők
- 62,5 % étcsokoládé édesítőszerrel
- kakaómassza
- édesítőszer
- xilit
- kakaóvaj
- emulgeálószer
- napraforgó-lecitin
- természetes aroma
- 24,5 % szója crispies
- szójafehérje-izolátum
- tápióka keményítő
- só
- kukoricapehely
- 3 % mandula vágott
- édesítőszer
- 75 % szteviol-glükozid
Tápérték
Tápérték | / 100 g |
---|---|
energia tartalom / energia | 2072 / 495 kj / kcal |
zsír | 32,6 g |
telített zsírsavak | 19,2 g |
szénhidrát | 27 g |
cukor | 0,6 g |
ballasztanyag | 7,2 g |
fehérje | 25,4 g |
só | 0,98 g |