All Stars Vegán Protein szelet - Crunchy Peanut Caramel, 45 g
Tiszta élvezet az aktív édesszájúak számára
970 Ft
(21.556 Ft / kg, 27% ÁFÁ-val - Szállítási díjak)
Tulajdonságok és előnyök
- Borsófehérje-izolátumból
- Hozzáadott cukor nélkül
- Fehérje-crispies
- Vegán
- Vegetáriánus
- Gluténmentes
Cikkszám: XPI-MM-5220, Tartalom: 45 g, EAN: 4250031352203
Leírás
Ez a szelet hihetetlen, 32% fehérjét biztosít 45 grammban. A vegán receptúra alapja a kiváló minőségű borsófehérje-izolátum. A ropogós Crunchy Peanut Caramel keverékkel töltött és ropogós csokoládéval bevont növényi fehérjeszelet egy igazi kulináris élvezetet biztosít. Természetesen hozzáadott cukor nélkül. Ideális az étkezések között és az edzésekhez.
Márka: | All Stars |
---|---|
Adagolási forma: | Szelet |
Táplálkozási típusok: | Vegán, Vegetáriánus, Gluténmentes |
Allergén - Mentes: | Gluténmentes |
Terméktípus: | Szeletek, Élelmiszer |
Terméktulajdonságok: | GMO-mentes, Pálmaolaj mentes, Vegán, Vegetáriánus |
Tárolási útmutató: | hűvös és száraz helyen tárolandó |
Az étrend-kiegészítők alkalmazása nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott táplálkozást. Gyermekek elől gondosan zárja el.
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!
Összetevők
- maltit (E965) [1]
- bevonat
- 15 % szójafehérje izolátum
- szója crispies
- szójafehérje izolátum
- tápióka keményítő
- tengeri só
- borsófehérje izolátum
- lecitin [2]
- mogyoró paszta
- glicerin [3]
- cikória gyökér
- kókuszolaj
- polidextróz
- természetes aroma
- guármag liszt [4]
- természetes aroma
- zöld tea kivonat
- só
- citromsav [5]
- szukralóz [1]
- édesítőszer
- emulgeálószer
- nedvesítőszer
- sűrítőszer
- savanyítószer
Tápérték
Tápérték | / 45 g | / 100 g |
---|---|---|
energia tartalom / energia | 699 / 167 kj / kcal | 1557 / 372 kj / kcal |
zsír | 8,5 g | 18,8 g |
ebből telített zsírsavak | 3,2 g | 7,2 g |
szénhidrát | 13,5 g | 30 g |
ebből cukor | 0,6 g | 1,3 g |
ebből többértékű alkohol | 10,9 g | 24,3 g |
fehérje | 14,4 g | 32 g |
só | 0,23 g | 0,5 g |