Csipkebogyó finom porrá őrölve
Csipkebogyó por: 5 termék
-
Raab Vitalfood GmbH Bio csipkebogyó por, 500 g
- C-vitaminnal és zsírsavakkal
- Ellenőrzött biológiai gazdálkodásból
- Kézi szüreteléssel
-
Ölmühle Solling Bio csipkebogyó por, 500 g
- Nyerskosztminőség
- Savanyú-gyümölcsös íz
- Kézzel szedett, érett gyümölcsökből készül
-
Govinda Csipkebogyó por, Bio, 220 g
- Egész csipkebogyóból
- Gyümölcsös és enyhén savanykás
- Shake, müzli, bowls készítéshez
-
Terra Elements Bio Csipkebogyó Por, 100 g
- A vadrózsa áltermése
- Nyerskoszt minőség
- Teaként is fogyasztható
-
Raab Vitalfood GmbH Barna köles - Csipkebogyó por, Bio, 600 g
- C-vitaminban és kalciumban gazdag
- Természetes kovasavval
- 600 g bio por
Az árak az ÁFÁT tartalmazzák
A csipkebogyó a rózsafélék családjába tartozik. A más néven vad rózsaként ismert növény, amelynek termése a fénylő piros, sárgás-narancs színű csipkebogyó, a bokor vackánál fejlődik ki. A hosszúkás-ovális, ropogós gyümölcs nyersen is fogyasztható. Vigyázat, a belsejében található apró magvak és szőrök a bőrrel érintkezve viszketést okozhatnak! Ezért fogyasztás előtt óvatosan távolítsa el őket! Minél később szedi le a gyümölcsöt, annál érettebb és édesebb. A számtalan feldolgozási módszer teszi a csipkebogyót igazán sokoldalúvá. Akár mártás, dzsem, olaj, likőr, tea, gyümölcsbor készíthető belőle, de tökéletes a fánk töltelékeként is. Az összetevőket alaposabban megvizsgálva, azonnal észrevető a magas C-vitamin-tartalom, valamint sok más összetevő, például flavonok, gyümölcssavak és a B-vitamin komplexek.